OPPO Reno6 Pro review & aanbiedingen!

De OPPO RENO6 PRO kwam in Nederland op de markt op 10 september 2021. Het toestel trok direct de aandacht vanwege haar prachtige design. OPPOfans bestudeerde het toestel nader en zochten antwoord op de vraag of bij het kopen van de OPPO RENO6 PRO de binnenkant net zo mooi is als de buitenkant? Het antwoord lees je in de onderstaande OPPO RENO6 PRO review.

Kenmerken

De OPPO RENO6 PRO valt op door een 6,55 inch OLED-scherm met een standaard resolutie van 2500×1080. Deze Android 11 aangedreven smartphone heeft een vijftig megapixel camera en een batterij van 4500 mAh. Daarmee is de batterij iets groter dan bij de reguliere OPPO RENO6, waar je het met een 4300 mega ampère batterij moet doen.

Het touchscreen is licht gebogen en dat geeft het toestel een speelse uitstraling met een moderne look. Dankzij de dual simkaart optie kan je ook meerdere simkaarten gebruiken voor optimaal bereik, zowel zakelijk als privé.

De OPPO RENO6 PRO is een powerhouse met lust voor het oog.

Het flitsende, uitbundig glanzende model voelt aan als een premium uitvoering, maar behoort niet tot het OPPO premium programma. Klasse, zonder de torenhoge prijzen van die topklasse modellen. De OPPO RENO6 PRO weegt 177 gram. Het toestel wordt in twee kleuren aangeboden: Arctic Blue en Lunar Grey.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno 6 Pro - 256GB - Grijs - €565,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno 6 Pro - 256GB - Grijs
Laatste updates:
  • €565,00 - juli 17, 2022
  • €569,00 - juli 12, 2022
  • €629,00 - juli 6, 2022
  • €619,00 - juli 5, 2022
  • €595,00 - juli 3, 2022
  • €549,00 - juni 28, 2022
  • €595,00 - juni 13, 2022
  • €599,00 - maart 21, 2022
Sinds: maart 21, 2022
  • Hoogste prijs: €629,00 - juli 6, 2022
  • Laagste prijs: €549,00 - juni 28, 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno6 Pro 5G - 256 GB Arctic Blue - €649,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno6 Pro 5G - 256 GB Arctic Blue
Laatste updates:
  • €649,00 - augustus 11, 2022
  • €699,00 - maart 24, 2022
Sinds: maart 24, 2022
  • Hoogste prijs: €699,00 - maart 24, 2022
  • Laagste prijs: €649,00 - augustus 11, 2022
terug naar menu ↑

Prestaties

De specificaties voor de OPPO RENO6 PRO bevatten diverse opvallende prestaties. Wat het meeste opvalt, is de snelheid waarmee de OPPO RENO6 PRO opdrachten verwerkt. Online, offline of real time live acties: alles verloopt zeer soepel, storingsvrij en razendsnel.

Dankzij de 65W-oplaadtechnologie behorende bij de Super VOOC 3.0 oplaadtechnologie is het weer volledig opladen van deze smartphone ook in een handomdraai klaar. In iets meer dan een uur is de telefoon van nul naar honderd procent klaar voor een volgende ronde wilde avonturen. Dankzij de 16MP groothoekcamera en de 13MP telefotocamera kan je geweldige foto’s en video maken. Vanwege de nachtmodus is dit ook in de avonduren kinderspel.

De Snapdragon 870 chipset helpt je bij het verwerken van al die media. De processor zit dicht qua prestaties dicht tegen de Snapdragon 888 aan en kan dus als een high-end uitvoering worden gezien. De gyro- en bewegingssensor maken het plaatje compleet. Uiteraard kan je als je de OPPO RENO6 PRO gaat kopen je toestel ook beveiligen met gezichtsherkenning of je vingerafdruk.

terug naar menu ↑

Pluspunten

In onze OPPO RENO6 PRO review zetten we ook de plus- en minpunten voor je op een rij. We beginnen met de pluspunten. Gebruikers zullen ervaren dat de OPPO RENO6 PRO voelt als een premium model van een premium merk. Dit heeft vooral te maken met het design. Het grote 6,55 inch AMOLED-display is voorzien van een FHD+-resolutie en ziet er superscherp uit. Kleuren komen goed tot hun recht op het geavanceerd ontworpen beeldscherm. Ook het 90Hz display is prettig om naar te kijken.

De sterk, snel oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je altijd online kunt zijn, alle acties live kunt volgen en altijd bereikbaar bent. De vier camera’s die je op deze OPPO smartphone vindt, zijn van uitstekende kwaliteiten en laten je met gemak alle speciale momenten vastleggen. De 64MP cameraresolutie zorgt voor haarscherpe weergave bij zowel foto’s als video’s.

terug naar menu ↑

Minpunten

Na al die pluspunten zou je verwachten dat er geen minpunten meer zijn. Perfectie bestaat niet, maar natuurlijk streeft iedereen ernaar. De OPPO RENO6 PRO is ook niet perfect. Er zijn nog enkele verbeterpunten, waaronder het feit dat het geheugen niet uit te breiden is. Je moet het doen met de 12GB RAM en 256GB aan opslagcapaciteit. Hoewel dit voor de meeste mensen meer dan genoeg is, vinden wij het bij OPPOfans wel jammer dat er geen optie is om dit totaal verder uit te breiden.

Een ander minpuntje is dat de nachtmodus ervoor zorgt dat je foto’s en video’s iets minder scherp worden. Het verschil is niet heel groot, maar er zijn inmiddels modellen in dezelfde prijsklasse die betere nachtmodus kwaliteit bieden. Voor mensen die dus veel in het donker fotograferen of filmen is dat zeker een puntje om rekening mee te houden.

terug naar menu ↑

Waar te koop

Ga je de OPPO RENO6 PRO kopen? Dan kan je terecht bij acht winkels. Belsimpel en Amazon bieden dit toestel het goedkoopste aan. De OPPO RENO6 Pro 5G blauw is daar te koop voor iets meer dan 600 euro. Bol.com Plaza heeft een vergelijkbare OPPO RENO6 Pro aanbieding. Bij BCC, Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Mediamarkt is het toestel bijna 700 euro. Bij de lancering, in september 2021, ging het toestel nog voor een gemiddelde adviesprijs van 800 euro over de toonbank. Als je nu een OPPO RENO6 PRO aanbieding ziet, dan kan je al eigenaar worden van dit toestel vaak voor een stuk lagere prijs.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno 6 Pro - 256GB - Grijs - €565,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno 6 Pro - 256GB - Grijs
Laatste updates:
  • €565,00 - juli 17, 2022
  • €569,00 - juli 12, 2022
  • €629,00 - juli 6, 2022
  • €619,00 - juli 5, 2022
  • €595,00 - juli 3, 2022
  • €549,00 - juni 28, 2022
  • €595,00 - juni 13, 2022
  • €599,00 - maart 21, 2022
Sinds: maart 21, 2022
  • Hoogste prijs: €629,00 - juli 6, 2022
  • Laagste prijs: €549,00 - juni 28, 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno6 Pro 5G - 256 GB Arctic Blue - €649,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno6 Pro 5G - 256 GB Arctic Blue
Laatste updates:
  • €649,00 - augustus 11, 2022
  • €699,00 - maart 24, 2022
Sinds: maart 24, 2022
  • Hoogste prijs: €699,00 - maart 24, 2022
  • Laagste prijs: €649,00 - augustus 11, 2022
terug naar menu ↑

Vergelijking: OPPO RENO6 PRO versus OPPO Find X Pro

In vergelijking met de OPPO FIND X Pro is de OPPO RENO6 PRO een toestel dat ongeveer dezelfde prestaties levert, maar dat doet met een veel fraaier uiterlijk. De prijs is dan ook wel echt hoger dan de toestellen uit de OPPO FIND X serie. In plaats van de beste en krachtigste hardware, richt men zich hier op een iets lager segment, met vooral de focus op het betere camerawerk. Dat gezegd hebbende is de OPPO RENO6 PRO een toestel voor de echte liefhebbers van stijl, klasse en uiterlijk vertoon. Beide toestellen zitten in dezelfde prijsklasse, maar de ‘broertjes’ hebben een duidelijk eigen doelgroep. OPPO heeft met het op de markt brengen van de OPPO RENO6 PRO dan ook duidelijk in een behoefte voorzien van de mensen die het bij met FIND X serie net niet konden vinden.  

bekijk aanbieding
OPPO RENO 6 PRO kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO A73 aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO RENO 6 PRO review

8.4Expert Score
Powerhouse met lust voor het oog

Als we alle kenmerken, prestaties, plus- en minpunten in overweging nemen, dan is de OPPO RENO6 PRO een prima toestel, duurder dan de OPPO FIND X PRO, maar ook een lust voor het oog. Het prachtige glanzende design trekt direct de aandacht. Wil je een smartphone met stijl en heb je daar ook wel wat extra’s voor over? Dan is dit toestel een gouden kans. Je krijgt veel extra’s en je hoeft nooit lang zonder telefoon te zitten, want met de snelle laadtechnologie ben je in no-time weer online. Wij houden ervan bereikbaar te zijn en te leven in luxe zonder daarvoor te veel te betalen en daarom geeft OPPOfans de OPPO RENO6 PRO een dikke 8,4/10.

Design
8
Snelheid
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Camera
7
Prijs/kwaliteit
7.5

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart