OPPO Reno4 Z review

Ga je de OPPO Reno4 Z kopen, dan zul je ongetwijfeld op de hoogte zijn van de voordelen en kenmerken van deze OPPO smartphone. Deze OPPO Reno4 Z review is echter vooral bedoeld voor mensen die nog niet zeker weten of ze deze OPPO telefoon gaan kopen. Heb je een aanbieding gezien van de OPPO Reno4 Z? Check dan deze OPPO Reno4 Z 5G review en bepaal of jij straks de trotse bezitter wordt van deze glansrijke OPPO smartphone.

OPPO Reno4 Z 5G

De OPPO Reno4 Z is een toestel die met de snelheid van het licht kennis laat maken met de moderne smartphone technologieën die OPPO in haar releases verwerkt. Een korte opsomming van de specificaties:

Met de OPPO Reno4 Z 5G ervaar jij een fantastische smartphone schermbeleving!
terug naar menu ↑

Kenmerken & Voordelen

Bij de kenmerken en voordelen zoomen we in op de prestaties van de OPPO Reno4 Z. Ga jij een nieuwe smartphone kopen? Check dan of de kenmerken die in deze OPPO Reno4 Z review naar voren komen, passen in jouw ideale plaatje.

Ontwerp en scherm

De OPPO Reno4 Z 5G heeft een groot 6,57-inch LCD scherm die wordt aangeboden in een resolutie van 1080×2400. Het verversingstempo staat bij deze handheld op 120 Hz, hetgeen zorgt voor een soepele weergave van video’s, games en websites.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno4 Z - 128 GB - Ink Black - €234,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno4 Z - 128 GB - Ink Black
Laatste updates:
  • €234,99 - mei 17, 2021
  • €250,90 - mei 11, 2021
  • €266,00 - april 25, 2021
  • €269,00 - april 12, 2021
  • €269,95 - maart 27, 2021
Sinds: maart 27, 2021
  • Hoogste prijs: €269,95 - maart 27, 2021
  • Laagste prijs: €234,99 - mei 17, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 17, 2021 9:17 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Camera’s

Koop je een Reno4 Z 5G? Dan koop je in feite ook vier camera’s! Want zoveel lenzen zijn er op de achterkant van dit toestel gemonteerd. We praten dan over een 48MP hoofdlens, een 8MP ultragroothoeklens en een 2MP zwart-wit portret monochrome lens, aangevuld met een 2MP vintage portretlens.

De belangrijkste 48MP-lens is ook behoorlijk krachtig, waardoor je na het kopen van OPPO Reno4 Z 5G direct je eigen persoonlijke fotostudiootje kunt beginnen.

Batterij

De Reno4 Z 5G maakt gebruik van een MediaTek Dimensity 800-processor en 8 GB RAM. Bij het opstellen van deze review merkten we dat de processor soms moeite had met grote games, maar dat kwam deels ook door de app- en software-optimalisaties bij de game zelf.

De Reno4 Z 5G heeft een batterij van 4.000 mAh. Deze is goed voor ongeveer 5 tot 6 uur schermtijd per dag.

De Qualcomm Snapdragon chip zorgt voor een naadloze processorprestatie: elke tiktok video, insta livevideo of snapchat multi-screen actie wordt verwerkt alsof je er zelf bij bent. Hou jij van al deze online acties? Dan moet je zeker overwegen de OPPO A53 te kopen en de OPPO A53 aanbieding die bij Mediamarkt regelmatig voorbijkomt gebruiken om je live- en onlineacties te optimaliseren.

bekijk aanbieding
OPPO Reno4 Z 5G kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste Reno4 Z 5G aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO Reno4 Z 5G review

7.5Expert Score
Een fantastische smartphone schermbeleving

Als je op zoekt gaat naar een OPPO Reno4 Z 5G toestel, dan krijg je een mooi model met fraaie afwerkingen en een dito schermweergave. De vier camera’s zorgen voor veel opties bij het schieten van plaatjes of het opnemen van (live)video.

Kan je bij je aankoop van deze OPPO Reno4 Z 5G een aanbieding scoren? Dan kan je echt een superaankoop doen! Zoek je naar een krachtig model waarmee de The Sky the Limit is? Dan is dit type niet wat voor jou. Voor iedereen die tevreden is met een goedwerkende telefoon die alle functies bezit die je nodig hebt én ook nog is voorzien van een geweldig camerapakket is dit het perfecte OPPO model!

Design
7
Snelheid
7
Functionaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Camera
8
Prijs/kwaliteit
7
Pluspunten
  • Het 120Hz-scherm zorgt voor extreem vloeiende beelden en dat ziet er erg goed uit
  • 8GB aan werkgeheugen
  • Reno Glow zorgt ervoor dat de achterkant van dit toestel krasvrij en vingerafdrukvrij blijft
Minpunten
  • De VOOC-technologie voor snel opladen ontbreekt
  • Er is geen mogelijkheid om je geheugen uit te breiden
  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen

OPPO Reno4 Z

234.99 -29%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Part Number

5984030

Model

5984030

Warranty

Carry-in

Color

Ink Black

€234,99 €329,00
september 17, 2021 9:17 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
11 nieuw van €234,99

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart