OPPO Reno 4 Pro review

De PPO Reno 4 Pro is een zeer gewilde smartphone, vanwege zijn briljante uiterlijk en aantrekkelijke prijsstelling van net iets meer dan €200,- euro. In deze OPPO Reno 4 Pro review lees je of het kopen van dit toestel voor jou een goede keuze is. Ga je voor die OPPO Reno 4 Pro aanbieding of past een ander model beter bij jou?

OPPO Reno 4 Pro

De OPPO Reno 4 Pro heeft een aantal specifieke kenmerken en voordelen die we in deze review stuk voor stuk voorbij zullen lopen. Maar we beginnen eerst met een kort overzicht van de OPPO Reno 4 Pro specificaties:

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Reno4 Pro 5G - 256GB - Zwart - €479,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Reno4 Pro 5G - 256GB - Zwart
Laatste updates:
  • €479,00 - september 9, 2021
  • €461,00 - juli 27, 2021
  • €499,00 - juni 17, 2021
  • €530,00 - juni 7, 2021
Sinds: juni 7, 2021
  • Hoogste prijs: €530,00 - juni 7, 2021
  • Laagste prijs: €461,00 - juli 27, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 9, 2021 8:16 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
terug naar menu ↑

Kenmerken & Voordelen

De belangrijkste kenmerken en voordelen als je de OPPO Reno 4 Pro gaat kopen zijn: het ontwerp, de vier camera’s en de prijs, zeker als je OPPO Reno 4 Pro koopt als er een aanbieding is. Maar het toestel heeft meer te bieden.

Design

Het eerste dat opvalt aan de OPPO Reno 4 Pro is het unieke ontwerp. De Reno 4 Pro heeft een plastic achterkant met een matte afwerking, zodat je niet meteen de behoefte voelt om een ​​hoesje te pakken. Ook is de telefoon voorzien van een prachtig 6,5-inch AMOLED-scherm dat versmelt met het frame van de Reno 4 Pro.

De Reno 4 Pro ziet er behoorlijk strak uit, maar OPPO voegde ook een vleugje flair toe door de knop om je smartphone aan of uit te doen te voorzien van een prachtige regenboog aan kleuren!

Batterij lader

Het bijzondere aan de 4000 mAh batterij van de OPPO Reno 4 Pro zit hem in de meegeleverde oplader. OPPO heeft een oplader van 65W in de doos, waarmee je telefoon in iets meer dan een half uur weer is opgeladen van nul tot honderd procent!

bekijk aanbieding
OPPO Reno4 Pro kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO Reno4 Pro aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO Reno4 Pro review

7Expert Score
Solide, betrouwbare smartphone

De OPPO Reno 4 Pro maakt heel veel van de verwachtingen waar. Het design, die vier camera’s en de supersnelle batterij oplader zorgen ervoor dat de OPPO Reno 4 Pro waar geeft voor je geld. Het toestel kost € 205,- euro en voor dat geld krijg je veel, heel veel. Oké de power is misschien niet zo gigantisch als bij de premiummerken, maar die toestellen zijn dan ook vaak drie, vier keer zo duur.

Zoek je een lekkere telefoon die er goed uitziet, mooie foto’s kan maken en je snel weer met een volle batterij op weg stuurt? Dan adviseren we je de OPPO Reno 4 Pro te kopen! Aanbiedingen vind je bij onder meer MediaMarkt en de betere telecomwebshops.

Design
8.5
Snelheid
6.5
Functionaliteit
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Camera
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Pluspunten
  • Prachtige ontwerp
  • Maar liefst vier camera’s!
  • Snelle oplaadtijd batterij
Minpunten
  • Mist wat power bij zwaardere games of video’s
  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen

OPPO Reno4 Pro 5G

479.00
2020 | 5G | 6.5 inch
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Part Number

5983767

Model

5983767

Color

zwart

€559,28 €599,00
september 9, 2021 8:16 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
2 nieuw van €559,28

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart