OPPO oortjes kopen? Draadloze oortjes of met draad, OPPO heeft het

In deze review vertellen we je alles over het kopen van OPPO oortjes. Ben jij op zoek naar oordopjes die comfortabel zitten, prachtig geluid geven en er ook nog eens mooi uitzien? Lees dan deze review en ontdek welk type OPPO earsbus of headphone jij kan kopen voor maximaal luistergenot op je OPPO smartphone!

OPPO oordopjes

Wil je OPPO oortjes die draadloos zijn of oordopjes met draad? OPPO heeft het allebei. De OPPO oordopjes zijn voorzien van Bluetooth 5.0-technologie voor snellere en stabielere audiotransmissie.

De OPPO earsbuds zijn beroemd om de drievoudige microfoon-ruisonderdrukking technologie en speciaal ontworpen luchtkanalen om windgeluiden te voorkomen. Dus of je nu met je OPPO koptelefoon, draadloze earbuds of standaard oordopjes in de bus, in de trein of op de fiets zit: de OPPO oortjes die je draagt, zorgen altijd voor een kristalheldere geluidsweergave.

terug naar menu ↑

Soorten OPPO oortjes

Er zijn talloze OPPO oortjes te koop, waarbij je kunt kiezen voor oortjes die bij je toestel horen of voor universele OPPO oortjes in elke kleur, maat en vormgeving die je maar kunt verzinnen. Hieronder lichten we een drietal top OPPO headphones voor je uit: 

OPPO Enco Q1

De OPPO Enco Q1 oortjes kan je kopen met een aantal belangrijke kenmerken. Zo zijn de OPPO Enco Q1 earbuds voorzien van:

De Hybride actieve ruisonderdrukking combineert zowel feed-forward als feedbackmicrofoons om het frequentiebereik te maximaliseren dat kan worden verminderd en de mate van ruisonderdrukking. Als je klaar bent om het lawaai om je heen te blokkeren, zet je je koptelefoon op en ontsnap je in je eigen wereld met een druk op de knop.

OPPO Enco W31

De OPPO Enco W31 oortjes worden alleen in het wit geleverd, maar deze stralende pure kleur past dan ook perfect bij het stijlvolle design en de comfortabele vormgeving van deze draadloze dopjes. Ga je de OPPO Enco W31 earbuds kopen? Dan zul je de volgende voordelen ervaren:

Met een audio gevoeligheid van 95dB, een maximaal frequentiebereik van 20000 Hz en een minimaal audioniveau van 20 Hz ben je dankzij de OPPO Enco W31 verzekerd van een wereld vol met heldere geluidservaringen die alleen jouw oor bereiken!

OPPO MH156 3,5 mm

Kies je voor de OPPO MH156 3,5 mm oortjes, dan kies je voor slank, strak en stijlvol. Deze oordopjes aan een draad zijn duurzaam en betrouwbaar. Bovendien hebben ze een krachtig en meeslepend geluid, een inline microfoon, een-knop Control.Glossy witte lichaam en metalen geweven mesh sound hole ontwerp. De oortjes zijn zacht en comfortabel om te dragen, dus laat jezelf onderdompelen in geweldige muziek.

terug naar menu ↑

Recensie: OPPO Enco W31

We hebben de OPPO Enco W31 voor je uitgetest (lees hier de volledige review) en de kraakheldere beloftes van OPPO worden meer dan waargemaakt. Dankzij de nieuwe digitale chip voor ruisonderdrukking wordt het benodigde geluidsniveau berekent. De chip weert vervolgens ook nog onnodig omgevingsgeluid zodat je het volume niet steeds hoger hoeft te zetten als het om je heen lawaaiig is. Audio afspelen of beluisteren klinkt net zo helder als in een stille omgeving én dat is beter voor je oren! Dankzij een extra algoritme voor ruisonderdrukking van de omgeving, kun je je eigen stem ook duidelijk horen tijdens telefoongesprekken.

Lawaaibeheersing in combinatie met ruisonderdrukking zijn werkelijk een lust voor je gehoor. Bij elke actie die wij hebben gedaan met onze OPPO earbuds: video’s afspelen, streamen, live gaan en muziek luisteren, verliep vlekkeloos met perfect geluid! Het enige gevaar is dat je vergeet waar je bent, dus pas op met gebruik buitenshuis!

terug naar menu ↑

Koopdiscussies

Het blijft natuurlijk altijd de vraag of je nou moet kiezen voor draadloze oortjes of juist oordopjes aan een draad. Voor mensen die snel alles verliezen, is een OPPO oortje met draad een betere keuze. Het draad helpt je de oortjes niet te verliezen.

Ben jij iemand die houdt van vrijheid en geen bungelende draden wilt voelen, dan is draadloos de betere optie. Bij het kopen van OPPO oortjes is dit echt een hele relevante discussie, want zeg nou eerlijk: je koopt niet snel nog een setje puur vanwege het draadje. En als je dat wel doet: dan is dat om flexibel te zijn, maar niet omdat je graag nog meer geld uitgeeft aan OPPO earbuds.

De discussie over gehoorschade kan dankzij de OPPO oortjes ook de prullenbak in. Het sublieme geluid zorgt ervoor dat je de earbuds zachter kunt zetten, waardoor je je gehoor spaart en toch het gesprek prima kan volgen. Natuurlijk moet je nog steeds oppassen met harde geluiden en blijft het belangrijk om zuinig te zijn op je oren, maar de OPPO oortjes helpen je zeker bij het beschermen van je gehoor. En dat is absoluut geen punt van discussie.

Conclusie

De conclusie moge duidelijk zijn: OPPO oortjes kopen, is voor iedereen die graag audio op zijn of haar smartphone wil ervaren. De OPPO oortjes zijn met en zonder draad verkrijgbaar. De diverse vormen, maten en kleuren zorgen ervoor dat jij altijd een OPPO oortje kunt kopen die bij je stijl en voorkeur past.

Wij hebben de OPPO oordopjes met veel plezier en comfort gedragen. Na de test waren we eigenlijk vergeten dat we ze nog inhadden. En nadat we ze hadden uitgedaan hadden we niet nog minutenlang het gevoel dat onze oren nog gevuld waren met dopjes, iets wat wij nog niet eerder hebben ervaren. Al bij al een hele prettige ervaring.

Maar de belangrijkste conclusie hebben we voor het laatste bewaard en dat is dat de OPPO oortjes, OPPO earbuds of OPPO headphones stuk voor stuk garant staan voor loepzuiver geluid waarbij alle vervelende omgevingsgeluiden en ruis moeiteloos wordt uitgefilterd. Bovendien zijn de OPPO oordopjes niet duur. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 12,95 euro. Er staat je wat ons betreft dus niets meer in de weg om OPPO oortjes te gaan kopen!

OPPO fans
Logo
Shopping cart