OPPO Find X3 Pro Review

In deze OPPO Find X3 Pro review behandelen we de voordelen van dit toestel. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat de camera niet langer uitsteekt, maar in het design is opgenomen voor een extra strakke en gladde toestelbeleving. Ook de prestaties en het display zijn van hoge kwaliteit. Precies wat jij als moderne telefoongebruiker zoekt als je een nieuwe smartphone gaat kopen. OPPOfans zoomt in deze OPPO Find X3 Pro review in op de specificaties en kenmerken van dit toestel.

Algemene informatie

Deze smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm SM8350 Snapdragon 888-processor en het besturingssysteem is Android 11 met een ColorOS 11.2 softwareschil. De OPPO Find X3 Pro bevat 8 GB en 12 GB RAM werkgeheugen aangevuld met 256 GB intern geheugen. De afmeting van het apparaat is 163,6 x 74 x 8,3 millimeter en hij weegt slechts 193 gram.

De OPPO Find X3 Pro is een Innovatieve high-end smartphone!

Dit OPPO toestel ondersteunt een IP68 stof- / waterbestendigheid tot 1,5 meter gedurende 30 minuten en heeft Dual SIM (Nano-SIM, eSIM, dubbele stand-by). Het omhulsel is gemaakt van top materiaal en voorzien van een glazen voorkant (Gorilla Glass), glazen achterkant en wordt omlijst door een aluminium frame.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Find X3 Pro - 256 GB - Gloss Black - €1.029,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Find X3 Pro - 256 GB - Gloss Black
Laatste updates:
  • €1.029,00 - augustus 12, 2021
  • €999,00 - juli 1, 2021
  • €1.031,55 - juni 17, 2021
  • €1.039,00 - juni 7, 2021
Sinds: juni 7, 2021
  • Hoogste prijs: €1.039,00 - juni 7, 2021
  • Laagste prijs: €999,00 - juli 1, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 16, 2021 2:32 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
terug naar menu ↑

Find X3 Pro geïntegreerde camera

De OPPO Find X3 Pro is voorzien van een quad-camera 50 MP (breed) + 13 MP (periscoop telefoto) 5x optische zoom + 50 MP (ultrabreed) + 3 MP (macro). Terwijl aan de voorkant het zichtveld van de camera 32 MP breed is.

Het ontwerp van de OPPO Find X3 Pro heeft al heel wat tongen losgemaakt en kan daardoor nu al één van de meest memorabele smartphones van 2021 worden genoemd. OPPO heeft het glas aan de achterkant om de cameralens heen gebogen, waardoor deze niet langer uitsteekt maar op een sierlijke wijze in de achterkant van de telefoon is geïntegreerd.

Deze op het oog wat onconventionele oplossing om zomaar het toestel om te buigen voor een camera-integratie, pakt bijzonder goed uit bij deze OPPO Find X3 Pro. Dankzij deze bijzonder innovatieve oplossing behoort de OPPO Find X3 Pro tot de marktleiders in dit segment en is deze opvolger van de OPPO Find X2 Pro echt een bijzonder pronkstuk geworden.

Dit OPPO toestel is voorzien van een IP68 stof- / waterbestendigheidsfunctie tot 1,5 meter gedurende 30 minuten. Ook heeft de Find X3 Pro een Dual SIM (Nano-SIM, eSIM, dubbele stand-by).

terug naar menu ↑

OPPO Find X3 Pro prestaties

Voordat je een nieuwe smartphone aanschaft, is het belangrijk je af te vragen welke prestaties het toestel van je keuze kan leveren. Een belangrijke overweging daarbij is het (werk)geheugen en de processor. OPPO draait op één van de beste processors van dit moment: de Snapdragon 888- chipset.  

Het toestel bevat een 6,7inch-scherm met OLED-display en scherpe QHD-resolutie (3216 bij 1440 pixels). Het scherm – voorzien van vingerafdruksensor – ververst zichzelf maximaal 120 keer per seconde (120Hz) waardoor je continu een soepel beeld krijgt voorgeschoteld.

Voor liefhebbers van een toestel met grafische topprestaties is de Galaxy S21 Ultra en Xiaomi Mi 11 wellicht een betere keuze. Maar wil je niet veel meer betalen van die paar extra pixels, dan is de OPPO Find X3 Pro aanbieding meer dan voldoende. Met het blote oog zul je de verschillen niet of nauwelijks zien, terwijl je lagere banksaldo wel heel duidelijk in beeld komt.

terug naar menu ↑

OPPO Find X3 Pro kopen

De OPPO Find X3 Pro is samen met de Neo en Lite versie geïntroduceerd in Nederland. Het toestel vond direct gretig aftrek bij smartphone gebruikers die hoge kwaliteit willen, maar niet direct de hoofdprijs willen betalen.

De OPPO Find x3 Pro aanbieding van Mediamarkt zorgde voor een run op dit toestel. En het prachtige design blies al veel mensen achterover. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is de mond op mond reclame als een lopend vuurtje gegaan, waardoor de OPPO Find X3 Pro snel naam wist te maken. Fans van zijn voorgangers gaven wel aan de optische zoomfunctie te missen, maar de cameraprestaties zijn nog altijd bijzonder goed te noemen. Ook als je dingen wilt vastleggen die verder weg gebeuren.

bekijk aanbieding
OPPO Find X3 Pro kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO Find X3 Pro aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Gebruikerservaringen

Smartphone bezitters die zichzelf als intensieve gebruiker zien, lopen weg met snelle oplaadtijden, want zelf na een hele dag volop met het toestel bezig te zijn geweest kan je in no-time weer door. De oplaadsnelheden van OPPO zijn en blijven ongekend, ook als je besluit om deze OPPO Find X3 Pro te gaan kopen.

Op de belangrijkste reviewwebsites staan alleen maar positieve ervaringen en dat onderstreept dat de moeite die OPPO in deze release heeft gestopt, zich dubbel en dwars uitbetaalt. De Lite en Neo-versies zijn ook populair bij OPPOfans, maar omdat zij op bepaalde onderdelen als beeldkwaliteit en vermogen om krachtige acties snel en vloeiend af te voeren achterlopen, zijn deze toestellen meer geschikt voor de wat minder veeleisende gebruikers.

Diegene die de OPPO Find X3 Pro kopen bij Mediamarkt, Coolblue of telecomwebshop doen dit omdat ze houden van topkwaliteit tegen een redelijke prijs. En dat is exact wat dit toestel biedt.

  • Product
  • Aanbiedingen

OPPO Find X3 Pro

1,029.00
Met de OPPO Find X3 Pro 256GB Zwart 5G maak je haarscherpe foto's onder alle omstandigheden. Zo zoom je met de telelens tot 5 keer in zonder dat je ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
€1.029,00
september 16, 2021 2:32 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
4 nieuw van €1.029,00
terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO Find X3 Pro

8.5Expert Score
Innovatieve high-end smartphone

De eindconclusie van deze OPPO Find X3 Pro review is dat deze handset het beste is dat OPPO anno 2021 te bieden heeft. De prijs is relatief hoog voor een budgetmerk als OPPO, maar als je dan toch van plan bent veel geld uit te geven, dan is deze OPPO Find X3 Pro aanbieding zonder meer een goede koop. Qua prijs-kwaliteitsverhouding ligt deze X3 Pro namelijk nog (ver) onder de hi-end premium toestellen van andere merken. Terwijl je bij dit toestel een grotendeels gelijkwaardige gebruikerservaring krijgt. Je krijgt met andere woorden echt waar voor je geld!

Het innovatieve design behoort tot de meest opvallende van dit moment, oplaadsnelheden en de levensduur van de batterij zijn beide uitzonderlijk. De twee belangrijkste cameralenzen schieten plaatjes waar je van achterover valt en dankzij de Snapdragon 888 processor loopt het beeld tijdens het live streamen niet vast en kan je ongestoord live gaan via al je social media kanalen.

Design
8
Snelheid
7.5
Functionaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Camera
8
Prijs/kwaliteit
7
Pluspunten
  • Uniek design
  • Snelle oplaadtijden
  • Topkwaliteit camera
Minpunten
  • Kan niet plat op de rug liggen
terug naar menu ↑

De 5 best geprijsde OPPO Find X3 Pro abonnementen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart