OPPO Find X3 Neo review

In deze review aandacht voor de OPPO Find X3 Neo. Een toestel waarbij volgens de producent de kleuren tot leven komen. In deze OPPO Find X3 Neo review vertellen we meer over de toesteleigenschappen, lees je waar je de OPPO Find X3 Neo kan kopen en bij welke (web)shops je een aanbieding kunt scoren. Kortom: ga jij de OPPO Find X3 Neo wel of niet kopen?

Overzicht van de OPPO Find X3 Neo

OPPO bracht deze smartphone in 2021 uit. Het is één van de high-end modellen van OPPO. Als je dit als een los toestel wilt kopen moet je al snel meer dan €800,- euro neertellen. Een aanbieding van deze OPPO Find X3 Neo zorgt ervoor dat je soms net onder de € 700,- euro uit kan komen, zoals bij Belsimpel momenteel het geval is.

Een hypermoderne smartphone sensatie!

Het hoge prijskaartje hangt er niet voor niets aan. Het is een hypermodern toestel die wordt aangedreven door Qualcomm Snapdragon 865-chipset, 12 GB RAM en 256 GB interne opslag. De OPPO Find X3 Neo draait standaard op Android OS v11.0.

De handheld wordt door OPPO geleverd met een Li-Po 4500 mAh, niet-verwijderbare batterij. Het beschikt over een 6,55 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Het totale gewicht van het toestel bedraagt 184 gram.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Find X3 Neo - 256 GB Zilver 5G - €749,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Find X3 Neo - 256 GB Zilver 5G
Laatste updates:
  • €749,00 - juli 7, 2021
  • €661,83 - juni 26, 2021
  • €799,00 - juni 17, 2021
  • €775,00 - juni 7, 2021
Sinds: juni 7, 2021
  • Hoogste prijs: €799,00 - juni 17, 2021
  • Laagste prijs: €661,83 - juni 26, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 17, 2021 9:17 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
terug naar menu ↑

Dingen om te overwegen voordat je een OPPO Find X3 Neo koopt

Eén van de eerste dingen waar je naar kijkt, is natuurlijk de prijs. Het toestel is te koop bij onder meer Mediamark, Belsimpel en Amazon. Mediamarkt hanteert momenteel een prijs van €775,- euro, terwijl je bij Belsimpel 649,- euro betaalt en Wehkamp € 799,- euro.  

Naast het prijsniveau is er natuurlijk de overweging met betrekking tot de prestaties. Welke features mag je verwachten? Qua power is de A73 de sterkste van het trio gelanceerde toestellen in deze serie. OPPO  lanceerde de A53 in september 2020, waarna de eenvoudige A33 versie op de markt werd gebracht. De A73 werd in november 2020 als meest krachtige smartphone aan het spectrum toegevoegd.   

terug naar menu ↑

Kenmerken OPPO Find X3 Neo

De meest in het oog springende kenmerken die we in deze OPPO Find X3 Neo review behandelen, zijn de (interne) prestaties, de schermkwaliteit en schermontwerp, de opslagcapaciteit en de cameraprestaties.

Prestaties

De Oppo Find X3 Neo draait standaard op Android OS v11.0, maar de firmware van de Find X3 Neo kan worden geüpgraded naar een nieuwere versie van het besturingssysteem. We hebben zojuist al geconstateerd dat dit type één van de krachtigste is en dat komt doordat hij voorzien is van een Snapdragon 865-processor. En dat zie je ook terug in zijn prestaties als het gaat om verversingsnelheid, laadsnelheid, schermweergave en downloadsnelheid. Allemaal razendsnel en probleemloos goed.

Scherm

Ga je de OPPO Find X3 Neo kopen, dan tref je een scherm met een handige multi-touch functie. De schermgrootte is 6,55 inch en het Amoled beeldscherm wordt geleverd met een 1080 x 2400 pixel resolutie. Deze zorgt voor een prima scherm-gezicht ratio, waardoor het prettig is om via je toestel series of livestreams te bekijken.

Opslagcapaciteit

Het interne geheugen bestaat uit 256 GB en 12 RAM. Het geheugen kan niet worden uitgebreid door middel van externe opslag. Na het kopen van een OPPO Find X3 Neo kan je door middel van het Near Field Communications (NFC)-systeem wel bestanden overzetten die je hebt opgeslagen op NFC-compatibele devices. Ondanks de beperkte uitbreidingsmogelijkheden kan je wel maximaal gebruik maken van de toestelcapaciteit betreffende zijn opslag.

Camera

De camera van de Oppo Find X3 Neo is voorzien van autofocus. Autofocus is een camerafunctie die de scherpstelling van de camera fijn afstemt, het is een leuke feature van deze smartphone. De achteruitrijcamera heeft optische beeldstabilisatie (OIS) om cameratrillingen tegen te gaan.

De camera is dan ook één van de beste features op dit toestel dat daarmee zijn verwachtingen volledig waarmaakt en de OPPO camera de eer absoluut hoog houdt!

Quad hoofdcamera specificaties:

  • 50 megapixels, f / 1.8 diafragma, optische beeldstabilisatie (OIS)
  • Twee keer optische zoom: 13 MP, f / 2.4
  • Groothoeklens: 16 MP, f / 2.2
  • Macro: 2 MP
  • Een 32-megapixel selfie-camera aan de voorzijde
  • Videoprestaties: 4K tot 60 fps
bekijk aanbieding
OPPO A53 kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO A53 aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

OPPO Find X3 Neo kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van OPPO Find X3 Neo lees dan ook onze review over zijn broertje de OPPO Find X3 Pro en check dus goed of er geen aanbiedingen zijn waarvan je kan profiteren!

Het telefoonmerk OPPO komt ook in 2021 weer met nieuwe modellen op de proppen. Check de releasedata voor de nieuwe toestellen: wellicht zit hier je topper tussen. Zo niet? Scoor dan een OPPO Find X3 Neo en begin direct met genieten van hypermoderne smartphone technologie en wordt eigenaar van de fraaie OPPO Find X3 Neo!

terug naar menu ↑

Alternatieven voor de OPPO Find X3 Neo

De alternatieven voor de OPPO Find X3 Neo zijn niet talrijk, maar er zijn een paar toestellen die bijna evengoed presteren, maar minder kosten dan de OPPO adviesprijs van € 878,- euro. Zo is er de Apple iPhone 11 van €539,- euro en de ASUS Zentone 8 die €686,- euro moet kosten.

Ook de Samsung Galaxy S21 5G en de Sony Xperia 5 II Zwart komen qua prestatieniveau in de buurt van de OPPO Find X3 Neo. Het prijskaartje hiervan ligt gemiddeld op € 690,- euro.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO Find X3 Neo review

8.5Expert Score
Hypermoderne smartphone sensatie

De eindconclusie luidt: ben jij een smartphone fan die van kwaliteit houdt bij het maken van foto’s, selfies, video’s en bij het live gaan? Dan moet je zeker overwegen om de OPPO Find X3 Neo te kopen!

De OPPO Find X3 Neo blinkt in vele dingen uit, Je kunt er werkelijk mee doen wat je maar wilt. Het gebruik van de camera, social media en het gamen wil perfect op deze handheld. Er is dan wat ons betreft ook geen enkele reden waarom je de OPPO Find X3 Neo niet zou moeten kopen!

Design
9
Snelheid
7.5
Functionaliteit
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Camera
8
Prijs/kwaliteit
8.5
Pluspunten
  • Prachtig design
  • Geweldige cameraprestaties
  • Krachtige processor
Eén van de duurdere modellen
  • Beperkte keuze in toestelkleur
  • Product
  • Aanbiedingen

OPPO Find X3 Neo

749.00
De OPPO Find X3 Neo 256GB Zwart 5G heeft een groot en helder 6,55 inch full hd scherm. Je kijkt dus comfortabel naar je favoriete film of serie. ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
€696,00 €749,00
september 17, 2021 9:17 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
4 nieuw van €696,00

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart