OPPO Enco W51 review

In deze OPPO W51 recensie maak je nader kennis met deze OPPO koptelefoon. Een headset die vooral gebouwd is rondom zijn ruisonderdrukkingstechnologie. OPPO bouwde geheel nieuwe algoritmen en luchtkanalen om audioverlies in elke situatie te beperken. Is deze innovatieve technologie voldoende om jou fan te laten worden van de OPPO Enco W51 koptelefoon?

Omschrijving OPPO Enco W51

Met de woorden: ‘Geluid uit, wereld aan’ lanceerde OPPO deze innovatieve koptelefoon in Nederland. Sindsdien zijn er al heel wat setjes over de toonbank gegaan.

Veel mensen die kiezen voor deze headset doen dat vanwege de unieke ruisonderdrukking voor zowel muziek als gesprekken. Door in totaal zes microfoons te coördineren met een diep ruisonderdrukking-algoritme, is de draadloze oortelefoonervaring volgens OPPO ‘nooit meer hetzelfde’.

De W51 biedt kwaliteitsherstel van de audio voor zuivere, compromisloze audioprestaties. Bovendien is de hoofdtelefoon uitgerust met Dual TPU composiet grafeen-diafragma’s voor een verbeterde audio-respons en hoge tonen.

De OPPO Enco W51 zijn uitstekende draadloze en ruisvrije oortjes!

Laad de oortelefoon-boxen draadloos op door hem eenvoudig op een oplaadmat neer te leggen. De gemiddelde laadtijd van leeg tot vol bedraagt in totaal ongeveer tachtig minuten. Het opladen zelf doe je met 25 mAh (oortelefoon), 480 mAh (oplaadcassette) ondersteuning als je kiest voor het draadloos opladen van je OPPO Enco W51 koptelefoon.

Samenvattend heeft de OPPO Enco W51 veel nuttige, handige en fraaie kenmerken: een plastic behuizing die dankzij de IP54 technologie water- en stofbestendig is. Het lage gewicht van 55,5 gram (inclusief gewicht van de koffer).

De driver en frequentierespons komen in deze OPPO Enco W51 review als duidelijke pluspunten naar voren, evenals de dynamische driver van 7 millimeter en 20Hz-20kHz frequentierespons. De connectiviteit is op niveau dankzij de Bluetooth 5.0-codecs (AAC, SBC) die een bereik hebben van maximaal tien meter!

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO Enco W51 draadloze hoofdtelefoon (drievoudige microfoon met ruisonderdrukking, draadloos opladen, Bluetooth 5.0, stofdicht IP54, batterijduur tot 24 uur) wit - €54,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO Enco W51 draadloze hoofdtelefoon (drievoudige microfoon met ruisonderdrukking, draadloos opladen, Bluetooth 5.0, stofdicht IP54, batterijduur tot 24 uur) wit
Laatste updates:
  • €54,99 - juni 18, 2021
  • €87,78 - mei 24, 2021
  • €69,99 - mei 11, 2021
  • €97,89 - april 25, 2021
  • €91,56 - april 12, 2021
  • €121,08 - maart 27, 2021
Sinds: maart 27, 2021
  • Hoogste prijs: €121,08 - maart 27, 2021
  • Laagste prijs: €54,99 - juni 18, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: juni 18, 2021 12:53 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
terug naar menu ↑

Dingen om te overwegen voordat je een OPPO W51 koptelefoon koopt

Voordat je definitief besluit om tot het kopen van de OPPO Enco W51 koptelefoon over te gaan is het goed om een duidelijke overweging te maken.

De batterijduur is slechts gemiddeld, zelfs als de ANC functie is uitgeschakeld. Het mist de gebarenbediening van zijn duurdere broers en zussen. Ook biedt het slechts een paar tikcombinaties die vanuit de earbox zijn uit te voeren. Dan is er het voortdurende probleem dat oortelefoons in het oor niet comfortabel zijn voor alle oren. Toch kan de OPPO Enco W51 gezien worden als een prima premium audioset die niet teleur zal stellen qua prestaties. Maar het blijft natuurlijk maatwerk en smaken verschillen.

terug naar menu ↑

Productkenmerken

In dit deel van onze OPPO Enco W51 koptelefoon recensie zetten we de productkenmerken van deze headset op een rijtje. We kijken onder meer naar de audioprestaties, het comfort en het bedieningsgemak.

Audioprestaties

Eén van de belangrijkste kenmerken is de hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Hiermee kan volgens OPPO tot 35 decibel geluid worden uitgefilterd. De OPPO True Wireless Headphone die is uitgerust met een systeem breed algoritme voor compensatie van audiokwaliteit om verlies van audiokwaliteit door ruisonderdrukkingstechnieken te voorkomen.

Design

Het light-lapse-ontwerp van de OPPO-smartphone, is geïnspireerd door de natuur. Het bloemige wit heeft een levendige textuur, vooral wanneer het van dichtbij wordt bekeken. Het cyclisch licht en schaduwverschuivingen die je vooral van veraf ziet, zorgen voor een verbluffende aanblik vanuit elk perspectief.

Het sterrenblauw op de Enco W51 glimt en glanst als de duurste diamant, terwijl het aquablauw een metallic cirkelvormig patroon bevat voorzien van een heldere lineaire glans, dat een verscheidenheid van deze koptelefoon belichaamt.

Comfort

Als we naar het draagcomfort kijken, dan scoort de OPPO Enco W51 echt goed. Om zowel comfort als hoogwaardige ruisonderdrukking-functionaliteit te bereiken, heeft de W51 honderden rondes van structureel ontwerp en aanpassingen ondergaan. De combinatie van op maat gemaakt zijn om in je oor te passen met zachte siliconen oordopjes laat je ervaren alsof je lucht draagt. Zo hoef jij je alleen op de muziek te concentreren!

Batterijduur

Een oplaadbeurt lithium-ion batterij kost je ongeveer vijftien minuten. Deze re-charge houdt de W51 ruim negen uur lang ingeschakeld. Een volledig opgeladen batterij gaat een etmaal lang mee.

Bediening

De OPPO Enco W51 voorziet in een reeks handelingen die de gebruiksvriendelijkheid bevorderen. Zo kan je snel koppelen met je telefoon, de verbinding verbreken na een telefoongesprek, muzieknummers overslaan, oproepen beantwoorden en de spraak-assistent. Je kunt ook snelkoppelingen voor tikbediening aanpassen door gebruik te maken van OPPO-smartphones met ColorOS-versie 7.0 of hoger.

bekijk aanbieding
OPPO Enco W51 kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO Enco W51 aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Alternatieven

Hoewel het merk OPPO vooral bekend staat om zijn smartphones, zijn het de audioproducten die telkens weer verrassend goed voor de dag komen. Dat begon in 2020 al met de Enco Free. De koptelefoon brengt intuïtieve gebarenbediening met zich mee die nog steeds door niemand is geëvenaard. Zoek je een degelijke koptelefoon, dan is het kopen van de OPPO Enco W51 wellicht niet verstandig. Kies dan voor de OPPO Enco Free headset.

En dan de vergelijking met zijn broertje: de W31. Deze koptelefoon bracht de algehele geluidskwaliteit en mogelijkheden van echte draadloze headsets naar een hoger niveau. Al die positieve voordelen worden door de OPPO Enco W51 nog verder versterkt en dit type voegt zelfs handige exclusieve functies toe. En dat allemaal zonder dat de koptelefoon direct een stuk duurder is geworden. De W31 is echt wel een goed alternatief als je alleen kijkt naar de geluidsprestaties.

Buiten het merk OPPO om is de Realme Buds Air Pro een uitstekend alternatief. Vooral omdat de Realme Buds Air Pro is uitgebracht met andere (uitgebreidere) functionaliteiten op de koptelefoon zelf.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO Enco W51 review

8Expert Score
Draadloze en ruisvrije oordopjes

DE OPPO Enco W51 is een solide, stabiele en gewoon steengoede koptelefoon. De technologie die gebruikt wordt voor een maximale audio-ervaring is uniek en sterk ontworpen. OPPOfans heeft zelf mogen ervaren hoe prettig de oordopjes zitten en ontdekte dat de slogan ‘Geluid uit, wereld aan’ goed past bij deze koptelefoon uitvoering van OPPO.

De W51 is volgens ons derhalve een waardige opvolger van de Enco W31 versie, die in mei 2020 is uitgebracht. Wij zouden deze OPPO Enco W51 dan ook direct kopen als we zochten naar een draadloze headset oplossing voor onze smartphone of smartwatch. De OPPO Enco W51 kan je (online) kopen bij de bekende OPPO verkooppunten, zoals Mediamarkt, Belsimpel en CoolBlue. Deze (web)shops hebben ook regelmatig een aanbieding waarbij je dankzij een goede deal eigenaar kunt worden van de OPPO Enco W51 koptelefoon!

Design
7.5
Functionaliteit
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Prijs/kwaliteit
8.5
Pluspunten
  • Ruisonderdrukking voor heldere geluidsweergave
  • Stof- en waterbestendig
  • Verstelbare audio balans
Minpunten
  • Heeft moeite met hele harde volumes
  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen

OPPO Enco W51

54.99 -37%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Part Number

ETI21

Model

W51

Warranty

2 jaar fabrieksgarantie

Color

Regulable

Release Date

2020-09-15T00:00:01Z

Size

dimensión de la caja:118 mm * 120 mm * 48 mm

Language

Engels

Is Adult Product
€54,99 €87,78
juni 18, 2021 12:53 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
6 nieuw van €54,99

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart