OPPO A73 review

In deze OPPO A73 review aandacht voor het eerste model dat werd voorzien van de aangepaste interface die behoort bij de Android 7.1 ColorOS v3.2. Als je de OPPO A73 gaat kopen, haal je in feite de opvolger van de OPPO F5 Youth in huis. De OPPO A73 is op veel vlakken echter fors aangepakt ten opzichte van dit model. Moet je de OPPO A73 wel of juist niet kopen?

Overzicht van de OPPO A73

De OPPO A73 wordt door veel telecomaanbieder als aanbieding verkocht. En dat is niet gek, want het toestel heeft een brede doelgroep die bij veel telecomwebsites zorgt voor traffic. Het toestel zelfs is voorzien van een 90Hz Neo-Display en 8GB RAM+128GB RAM geheugen om mee te werken.

De OPPO A53 is een powerhouse met geoptimaliseerde smartphone features

Het scherm van de OPPO A73 5G heeft een resolutie van 2400×1080 pixels en heeft in de hoek een 8-megapixelfrontcamera.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO A73 5G - 128GB - Zwart - €249,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO A73 5G - 128GB - Zwart
Laatste updates:
  • €249,00 - september 9, 2021
  • €259,00 - juli 14, 2021
Sinds: juli 14, 2021
  • Hoogste prijs: €259,00 - juli 14, 2021
  • Laagste prijs: €249,00 - september 9, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 10, 2021 1:02 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
terug naar menu ↑

Kenmerken en Voordelen

Het toestel is te koop bij onder meer Mediamarkt en Amazon. De OPPO A73 5G versie kost gemiddeld € 250,-. Scoor je deze smartphone bij één van de diverse aanbiedingen, dan kan je de OPPO A73 soms ook kopen voor net iets minder dan €200,- euro.

Daarnaast is het natuurlijk van belang welke prestaties je mag verwachten. Qua power is de A73 de sterkste van het trio gelanceerde toestellen in deze serie. OPPO lanceerde de A53 in september 2020, waarna de eenvoudige A33 versie op de markt werd gebracht. De A73 werd in november 2020 als meest krachtige smartphone aan het spectrum toegevoegd.  

terug naar menu ↑

Specificaties:

Processor

De Octa-core processor is vervaardigd door MediaTek en was in de snelheidstest iets te “traag”. Desalniettemin kan de smartphone van OPPO alle veelvoorkomende apps en niet al te zware games probleemloos draaien.

In de batterijtest haalt de A73 een gebruiksduur van 8 uur bij dagelijks gebruik met surfen, YouTube-video’s, bellen, gebruik van sociale media in continu gebruik via het WLAN netwerk en mobiele communicatie.

Design

Er zitten een aantal leuke geoptimaliseerde features op dit toestel. Enkele daarvan zijn in het – overigens prachtige – design verwerkt. Zo heeft de OPPO A73 5G een Side Fingerprint Unlock-sensor in de aan en uitknop.

Schermkwaliteit

Het kwaliteit van het 6,5 inch scherm is prima tot zeer prima. Omdat het scherm 90 keer per seconde ververst wordt, ziet alles wat je op deze OPPO A73 bekijkt er ultra vloeiend uit.

bekijk aanbieding
OPPO A73 kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO A73 aanbieding voor je geselecteerd.

terug naar menu ↑

Eindconclusie OPPO A73 review

7.5Expert Score
Powerhouse met geoptimaliseerde smartphone features

De OPPO A73 is een zeer waardig opvolger van de eerder uitgebracht A53 en A33. Het toestel heeft een uitzonderlijk hoog uithoudingsvermogen en wordt tegen een prima tarief aangeboden. Bij het kopen van een OPPO A73 zijn er ook altijd veel kansen dat er een aanbieding is bij telecomwinkels als Belsimpel, maar ook bijvoorbeeld bij Mediamarkt of Bol.com. Onze conclusie is dat de OPPO A73 zijn plekje in de smartphonemarkt meer dan verdiend heeft.

Design
8
Snelheid
8
Functionaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Camera
7
Prijs/kwaliteit
7.5
  • Product
  • Aanbiedingen

OPPO A73

249.00
2020 | 5G | 6.5 inch
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
€230,75 €299,00
september 10, 2021 1:02 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
10 nieuw van €230,75
1 gebruikt van €169,79

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart