OPPO A52 review

In deze review aandacht voor de OPPO A52. Dit toestel werd in juni 2020 op de Nederlandse markt gebracht. De meest opvallende kenmerken zijn toch wel het grote display en de vier camera’s op de achterkant. Binnenin scoort het toestel bijzonder goed dankzij een sterke accu en hoge kwaliteit processoren. OPPOfans zet de specificaties van de OPPO A52 voor je op een rij.

Algemene kenmerken

We beginnen deze OPPO A52 review met de algemene kenmerken van dit type. De OPPO A52 is het goedkopere broertje van de OPPO A72, die vrijwel tegelijkertijd gelanceerd werd. De A52 zit boordevol topkwaliteit.

Vooral de accu is van uitzonderlijke klasse. De OPPO A52 koop je met een accu die bezit over een zeer lange levensduur. Bij gemiddeld gebruik kan je met deze smartphone gemakkelijk anderhalve dag zonder oplader door het leven. En is de OPPO A52 (bijna) leeg? Dan kan je via het snellaad functie waar OPPO om bekend staat snel weer door en instant weer online (met je vrienden) zijn!

De OPPO A52 is een scherp geprijsde middenklasser!

Een ander opvallend kenmerk bij dit middenklasse toestel zijn de vier camera’s aan de achterkant van de handset. Uitzonderlijk veel voor een toestel in zijn prijsklasse.

Natuurlijk moeten we het ook nog hebben over het grote 3D curve 6,5 inch display. Daar kan je – bijna letterlijk – niet omheen. Ben je op zoek naar een scherm waarbij je wordt meegezogen in de actie? Dan moet je zeker overwegen de OPPO A52 te kopen!

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: OPPO A52 - 64 GB Zwart - €179,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor OPPO A52 - 64 GB Zwart
Laatste updates:
  • €179,00 - augustus 14, 2021
  • €159,00 - juli 30, 2021
  • €179,00 - juni 17, 2021
  • €159,00 - juni 7, 2021
Sinds: juni 7, 2021
  • Hoogste prijs: €179,00 - juni 17, 2021
  • Laagste prijs: €159,00 - juni 7, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: september 12, 2021 3:03 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

OPPO A52 prestaties

Dankzij de zeer indrukwekkende accu zijn de prestaties van de OPPO A52 uitmuntend: minimaal 4880 mAh. Het besturingssysteem draait op een Snapdragon 665-processor en is voorzien van een ColorOS 7.1, gebaseerd op Android 10. De A52 is uitgerust met een Qualcomm SM6125(SDM 665) processor en een grafische processor (GPU) van Adreno 610.

Het 64GB opslaggeheugen is genoeg voor wat foto’s, films en apps op je mobieltje. Wil je grote hoeveelheden opslaan? Dan kan je de A52 uitbreiden met een micro-SD geheugenkaart.

Het toestel beschikt over een 16 megapixel selfiecamera, beeldstabilisatie en een handige side finger unlock voor snel en soepel ontgrendelen van het OPPO A52 toestel.

Het 3D-scherm van de Oppo A52 meet 6,5-inch en is daarom niet met één hand te bedienen. Door de grootte komen je apps, games en films uitstekend bij je binnen, vooral omdat je alles ook nog eens in Full HD (in een 2500 x 1080 resolutie) bekijkt.

Het scherm is ook voorzien van een oogbeschermingscertificaat van TuV rheinland. De OPPO A52 past zich automatisch aan op het aanwezige omgevingslicht en jouw dagelijkse gewoonten. In de oogzorgmodus kan een grote hoeveelheid blauw licht worden verminderd om vermoeide ogen te voorkomen.

De OPPO A52 heeft een scherm met ultra hoge resolutie, een neo-ontwerp en een ultra dunne zijde van slechts 1,73 millimeter dikte. Het screen to body ratio is 90,5 procent. Met de OPPO A52 koop je dus eigenlijk een soort thuisbioscoop.

OPPO A52 pluspunten

Het moge duidelijk zijn dat deze midrange mobiele telefoon behoorlijk wat capaciteiten bezit. Halverwege deze OPPO A52 review zetten we de belangrijkste pluspunten van de OPPO A52 nog even op een rijtje.

Dan kan jij al deze punten ook direct meenemen in je overweging om wel of niet een OPPO A52 te kopen:

-Geweldige accu met lange levensduur
-Prachtig groot en helder scherm
-Scherpe weergave films en video’s
-Vier camera’s
-Scherp geprijsd
-Stijlvol design

OPPO A52 minpunten

In onze reviews zijn we altijd eerlijk en transparant, want het is natuurlijk niet zo dat alles goud blinkt bij dit toestel. Er zijn altijd wat zaken die voor verbetering vatbaar zijn of die voor bepaalde gebruikers als nadelig gezien kunnen worden:

-Niet met één hand te bedienen
-Relatief klein intern geheugen (wat wel gemakkelijk uit te breiden is)
-Alleen in Twilight Black te verkrijgen (maar dat is wel een hele vette kleur natuurlijk)

Waar is de OPPO A52 te koop?

Aan het eind van deze OPPO A52 review nog even een koop tip. De OPPO A52 kan je kopen bij Mediamarkt. Dit (online) warenhuis heeft regelmatig een aanbieding voor fans van de OPPO A52.

Mediamarkt is één van de grootste OPPO aanbieders in ons land en wil die positie graag behouden. Door aanbiedingen te plaatsen op hun website lokken ze bezoekers naar hun website om de OPPO A52 te kopen. En daar kan jij natuurlijk heerlijk van meeprofiteren!

De OPPO A52 is in de kleur Twilight Black verkrijgbaar via Mediamarkt, Coolblue en Mobiel.nl. De prijs voor een los toestel is vastgesteld op een zeer nette €220,- euro!

Als er aanbiedingen gelden, dan kan je zelfs nog gunstiger aan dit top toestel komen. Check OPPOfans regelmatig voor informatie over aanbiedingen van Mediamarkt voor de OPPO A52.

bekijk aanbieding
OPPO A52 kopen? Check de beste aanbieding!

Wij hebben de beste OPPO A52 aanbieding voor je geselecteerd.

OPPO A52 kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van OPPO A52 lees ook onze review over zijn broertje de OPPO A72 en check dus goed of er geen aanbiedingen zijn voor de OPPO A52! Want het zou zonde zijn als je te veel betaalt voor je nieuwe, favoriete mobieltje!

OPPO komt regelmatig met nieuwe modellen op de Nederlandse markt. Kijk ook of er releases gepland zijn van vergelijkbare OPPO toestellen waarop je misschien wil wachten. Wil je niet wachten en ben je er eigenlijk al wel uit? Dan snappen wij dat ook, want het is echt een geweldige handset.

Eindconclusie OPPO A52 review

7.5Expert Score
Scherp geprijsde middenklasser

De OPPO A52 is een toestel voor iedereen die op zoek is naar een goed werkende mobiele telefoon die alle moderne functies in zich heeft, maar die niet te veel kost. OPPO is er met de A52 in geslaagd een compleet toestel op de markt te brengen die in top van de middenklassers thuishoort.

Sommige functies op de OPPO A52 voelen zelfs als premium aan en dat maakt het gevoel dat je een goede koop hebt gedaan alleen nog maar sterker. Dit moderne, betaalbare toestel is echt voor (prijsbewuste) jongeren die kiezen voor kwaliteit en een stijlvolle design telefoon.

Met het kopen van de OPPO A52 heb je echt iets goeds in handen. We eindigen deze review dan ook met een zeer positieve beoordeling van: 7,5/10.

Design
7.5
Snelheid
7.5
Functionaliteit
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Camera
8.5
Prijs/kwaliteit
7
Pluspunten
  • Vier sublieme camera’s
  • Uitzonderlijke sterke accu
  • Stijlvol design
Minpunten
  • Niet met één hand te bedienen
  • Product
  • Aanbiedingen

OPPO A52

179.00
De OPPO A52 64 GB Zwart beschikt over 64 GB opslaggeheugen. Heb je veel apps en foto's op je smartphone staan? Dan is het verstandig om de ...
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

OPPO fans
Logo
Shopping cart