Is OPPO een goed merk?

In de markt van smartphones gaan dingen vaak heel snel. Nieuwe merken, nieuwe types, nieuwe technieken. Het is haast niet bij te houden. Het merk OPPO was enkele jaren geleden nog bij niemand bekend, maar inmiddels heeft bijna iedereen wel gehoord van deze smartphone leverancier. Voor iedereen, die zich afvraagt, is OPPO een goed merk hebben we hieronder nog even de belangrijkste eigenschappen van het merk OPPO op een rijtje gezet.

Geschiedenis

OPPO electronics is in 2004 opgericht in de Chinese stad Dongguan, gelegen in de provincie Guangdong. Ongeveer vijf jaar geleden kwam OPPO naar Europa. En niet zonder succes: in 2020 stond het merk in de top vijf van best verkochte smartphones! En die statistiek geeft voor een deel al antwoord op de vraag: is OPPO een goed merk? Want ja, uiteraard is het een goed merk anders sta je niet bij de beste vijf aanbieders ter wereld.

terug naar menu ↑

Prijskwaliteitverhouding

OPPO heeft zich in de markt gezet als een sterke, betrouwbare budgettelefoon. De prijskwaliteitverhouding is dan ook één van de meest geroemde punten van OPPO. In haar bedrijfsmotto staat letterlijk: maak premiumkwaliteit betaalbaar! Wat ons betreft is dat een motto dat past bij een goed merk.

terug naar menu ↑

Prestaties en technieken

Echt antwoord op de vraag: is OPPO een goed merk krijg je pas als je de prestaties en technieken beoordeelt. Er is duidelijk stevig ingezet op designkwaliteit. De toestellen zien er stuk voor stuk prachtig uit! Daarmee kan OPPO zelfs tippen aan de (dure) premiummerken.

Als het de batterijkwaliteit betreft, gaat OPPO zelfs nog verder. Het merk heeft hiervoor zelfs een speciale technologie ontwikkeld: de VOOC-snellaadtechnologie.

Ook de camerakwaliteit en de ultrascherpe schermweergave zijn pluspunten die bij alle toestellen naar voren komen. Dit wordt onder meer bereikt door de ColorOS techniek die OPPO exclusief toepast op haar smartphones.

terug naar menu ↑

Conclusie

Het antwoord op de vraag: is OPPO een goed merk zal je niet verbazen van een website die OPPOfans heet: Ja, uiteraard is het een goed merk! Maar in alle eerlijkheid: dat menen we ook echt. We hebben er zo onafhankelijk mogelijk naar gekeken en OPPO biedt gewoon een prachtige range aan toestellen, accessoires en smartwatches tegen een prima prijs. Wij zijn niet voor niets fan, jij ook?

OPPO fans
Logo
Shopping cart